Het bedrijf

img-15

Legaldocs

 

  Legaldocs is een bedrijf dat deel uitmaakt van Traveldocs. Sinds enkele jaren verzorgt Traveldocs op een innovatieven manier een visum- en legalisatiedienst. Legaldocs werd opgericht om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen van de aanvraag, vertaling en legalisatie van documenten voor zowel bedrijven en accountants als notarissen, juristen. Kortom voor iedereen dat beroepshalve te maken heeft met juridische en financiële documenten op internationaal niveau.
  Bij Legaldocs weten we hoe belangrijk het is dat elke stap van de legalisatieketen goed geregeld is. Een fout in de keten kan op termijn voor grote problemen zorgen. Daarom bieden wij onze klanten een gepersonaliseerde service aan, zodat uw aanvraag van het begin tot einde in goede handen is.
  Legaldocs kan terugvallen op jaren ervaring in de sector en kennis van zaken. Wij kunnen u een service aanbieden van A tot Z.

 • We zoeken uit welk document u nodig heeft. Dit is niet altijd eenduidig en onze ervaring komt hier van pas.
 • We vragen voor u het document aan indien mogelijk.
 • We zoeken de beëdigd vertaler die het best bij u past.
 • We doorlopen de legalisatieketen op een correcte manier zodat er later geen problemen kunnen ontstaan met uw documenten in het buitenland. Tevens houden we rekening met alle bestaande conventies, zodat u geen kosten hoeft te maken waar het niet nodig is.

 

Wat kan u van ons verwachten?

 

 • Goede contacten op ambassades en ministeries: U kan voor 100% rekenen op onze goede relaties welke we onderhouden met ambassades, consulaten en ministeries tot op het hoogste niveau.
 • Jarenlange ervaring: Onze medewerkers kunnen jarenlange ervaring voorleggen in de sector.
 • Duidelijke communicatie: U kan steeds terecht bij ons met uw vragen. We zullen steeds een duidelijke antwoord kunnen formuleren.
 • Persoonlijke service: Door de persoonlijke service is de medewerker steeds op de hoogte van uw dossier. Dit is niet alleen efficient werken, maar ook gewoon makkelijk.
   

  Ons bedrijf staat garant en bekend voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

   

  Onze klanten kiezen bewust voor deze waarden. Onze allereerste prioriteit is een correcte en betrouwbare service te leveren aan iedereen die beroepshalve in aanraking komt met juridische en financiële documenten op internationaal niveau.