Team

Betrouwbaar. Bekwaam. Klantvriendelijk.

 

Philip Deheyder en Sven Cornelis startten Legaldocs ten einde een volledige administratieve dienst voor juridische en financiële documenten van A tot Z aan te bieden. Wij vragen het correcte document aan, laten het vertalen door een beëdigd vertaler en doorlopen correct de legalisatieketen. De documenten blijven van begin tot einde in onze handen.

Door de know-how dat we over de jaren hebben opgebouwd, kunnen we juist dat extra. En dat is ook wat u van ons verwacht.

Door een pragmatische aanpak te hanteren lukt het ons telkens weer om moeilijke dossiers op te lossen. Door het centraliseren van het dossier kunnen vertalingen, legalisaties en vergunningen beter worden beheerd.

Van over heel de Benelux komen bedrijven daarom bij ons aankloppen om hun dossiers tot een goed einde te brengen.

 

Managing Partner / Philip Deheyder

Philip Deheyder is full time partner in Legaldocs. Philip reisde de hele wereld rond en werkt reeds jaren in de sector. Hij onderhoudt uitstekende relaties met verschillende ambassades, ministeries en andere openbare diensten.

Door de internationale ervaring binnen de sector is Philip perfect geplaatst om het volledige proces te beheersen en kan u steeds rekenen op de juiste knowhow.

 

Managing Partner / Sven Cornelis 

Sven Cornelis is zowel partner in Legaldocs als Acco accountancy group.

Door de jaren ervaring is Sven perfect geplaatst om in moeilijke dossiers tussen te komen en de juiste oplossing te zoeken.

 

Hoofdkantoor

Legaldocs - Belgium / Pegasuslaan 5 / 1831 Diegem

@: legaldocs@traveldocs.eu