Over ons

Wat doen we?

page2_img1

Legaldocs biedt u het proces van A tot Z aan. Zowel het bekomen van uw document, de beëdigde vertaling als het doorlopen van de legalisatieketen.

Legaldocs is een van de weinige, zo niet de enige, die het volledige proces van A tot Z aanbiedt. Het volledige proces wordt door ons beheerd van het aanvragen van het document tot het afleveren van een bruikbaar document. Dit bespaart zowel tijd als geld voor de klant. Tevens hoeft de klant niet van ene tot de andere instantie en/of dienstverlener te lopen.

We vragen voor u de nodige documenten op bij de bevoegde instantie. In vele gevallen gaat het om een uittreksel vanuit het KBO of Belgische Staatsblad.

We beschikken over een data bank van beëdigd vertalers, welke allen werken volgens de gangbare tarieven en binnen een kort tijdsbestek.

Door onze jaren ervaring weten we perfect welke documenten welke instanties moeten passeren. Door onze goede relaties bij ministeries en consulaten loopt dit steeds zeer vlot.

read more

De voordelen

1.
Bespaar tijd en geld.

Door onze ervaring en kennis kunnen we vlot de keten doorlopen. Dit resulteert steeds in het besparen van tijd en geld voor de klant.

2.
Betrouwbare service.

Meestal gaat het om gevoelig documenten en informatie. Daarom blijven de documenten vanaf het aanvragen tot de aflevering deze steeds in onze handen.

3.
Bruikbare documenten.

Legaldocs staat garant dat er tijdens het doorlopen van de keten niets fout loopt, zodat u steeds een bruikbaar document in handen krijgt.